Business Education

Zašto želim da učestvujem na Spark.me 2017 konferenciji?

Želim i ja na Spark.me 2017 konferenciju!

Od kako sam rešila da se upustim u blogerske vode, provodim dane i noći istraživajući po netu, čitajući sve što mi padne pod ruku kako bih bila što uspešnija u tome. Naravno, najveću inspiraciju i primer pronalazim u blogu jedne mlade beograđanke i trenutni cilj mi je da me ljudi prepoznaju i pronađu inspiraciju u mojim tekstovima koja će ih pokrenuti kao što je mene pokrenula ona.

Pa tako čitajući njene postove saznala sam za Spark.me konferenciju i stvorila se neopisiva želja da prisustvujem istoj. Prema onome što sam mogla iz njenih postova da zaključim ali i kasnije nakon guglanja (naravno ;)) Spark.me konferencija je jedina tog tipa u regionu koja posetiocima omogućava odličan networking, predavanja istaknutih influencera u startup, marketing i pubic speaking sferama, što je meni kao početniku neverovatna šansa da saznam, naučim, upoznam i povežem se sa tim ljudima. Kako želim, u skorijoj budućnosti, da se ostvarim kao Public Speaker (uskoro će biti reči i o tome :)) ovo je idealna šansa da vidim iz prve ruke kako to izgleda, o čemu se tu govori, kako publika reaguje.

Ono što me je takođe motivisalo da se prijavim na konkurs za Official Spark.me bloger-a na ovoj konferenciji jeste i donekle prilika da ukoliko budem izabrana od Spark.me organizatora, to će predstavljati veliki uspeh mog bloga, mene kao blogera početnika i zapravo biti veliki vetar u leđa da nastavim dalje.

Takođe, ono što potajno želim (ali neka to bude u poverenju, onako između nas 😉 jeste zapravo i prilika za fenomenalan networking. Šansu da upoznam i da se zbližim sa kolegama blogerima i za to vreme koje bih provela, u lijepoj nam Budvi na pjenu od mora, uživam u osećaju pripadnosti jednoj takvoj skupini istomišljenika. A zamislite osećaj da imate priliku da slušate ljude iz Microsofta, Skypa, UNICEFA, Facebooka, DropBoxa,… mislim realno, ako provodim sate slušajući ih na You Tubetu, ovde bih se verovatno upiškila od sreće 😉

Kako nisam imala priliku da prisustvujem konferenciji koja je održana prošle godine, rešila sam da ovu  u 2017. -oj ipak ne propustim. Tako da su 29. i 30. maj bookirani u mom kalendaru (za slučaj da me izaberu, hehehe ;)), pa se nadam da ću iz prve ruke da vam prenesem utiske.

Do tada, držite fige da ova blogerka zaiskri …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s